Nya WeUnite: Sport, Förening och Förbund är här!

Våra föreningar bad om det – Vi lyssnade. Låt nya WeUnite sköta administrationen medan ni lägger 100% fokus på det roliga! Med moderna hemsidor, nya appar för medlemmar och ledare, ekonomi på autopilot och mycket mer. Nu ger vi landets klubbar och alla medlemmar – i sportklubben, den ideella föreningen eller det stora förbundet - en bättre lösning.

Alla nuvarande kunder på KanslietOnline – allt är som vanligt

Tidigare tjänsten KanslietOnline fortsätter i drift och support, precis som vanligt – den byter bara namn till WeUnite Classic från 2024. Vissa mindre uppdateringar och förbättringar kommer. Bland annat sie-filer för bokföring samt mer gällande design.

Notera att man inte längre kan teckna NYA licenser för produkten KanslietOnline/WeUnite Classic. Alla nyteckningar kommer att erbjuds för produkterna WeUnite Sport, Förening och Förbund. Läs mer nedan!

Uppgradera från nuvarande KanslietOnline kostnadsfritt

För alla kunder som önskar, så är ni välkomna att uppgradera och ta klubben till nästa nivå med våra överlägsna nya funktioner och kommande användarvänliga gränssnitt.

Med full integration av bokföringen i samarbete med Fortnox tar vi ekonomin till autopilotläge, vilket gör det enkelt att göra rätt. När det kommer till betalning och fakturering erbjuder vi flexibla betalningsalternativ för medlemmarna, med helt automatiserad ekonomi för en smidigare vardag för så väl förbund & föreningar.

Våra mobilanpassade hemsidor & nya ledarapp kommer att göra det ännu lättare för er att sköta klubben var ni än är.

Med vår medlemshantering får ni mer tid till det roliga. Vår transparenta prissättning med låg, fast serviceavgift ger er kontroll över kostnaderna.

Läs mer här!